top of page
20240331_111521.jpg

Bloemenavond 9 april 

Mag je nog wel bloemen kopen?

 

Lubach was er heel duidelijk over: ”Nee!” Heeft hij gelijk? En wat moeten we dan? Want bloemen om je heen maken je gelukkiger, ze geven of krijgen, ervan genieten…

 

Er zijn mogelijkheden: samen met Nicolette Zwartkruis van “Petal by Petal; over de impact van een bosje bloemen” en GROENE BLOEMEN vertellen we graag wat jij kunt doen!

 

Nicolette heeft onderzoek gedaan naar wat je nu eigenlijk koopt wanneer je een mooie bos bloemen uitzoekt in de bloemenwinkel. Ze neemt ons mee in de wereld achter de schoonheid van de bloemen en verteld over de keuzes die er zijn maar niet zichtbaar voor jou als klant.

 

We vertellen graag over de alternatieven, duurzame(re) opties en hoe je een echt positieve impact kunt maken. Én we laten je niet naar huis gaan zonder je een bijdrage aan een fleurige wereld mee te geven!

Dinsdagavond 9 april 19:30 Filmhuis Oosterbeek (Weverstraat)

€12,50 entree

Meld je snel aan! Mis deze avond niet!

20220806_170450.jpg

Bloemen Pluktuin

De bloemenpluktuin is open vanaf 1 juni, van woensdag tot en met zondag van ongeveer 10 tot 17, afhankelijk van het weer. Op zondag een uurtje later dan openen we rond 11 uur. 
Je krijgt van ons een mandje, schaartje en plankje mee en we vertellen je waar en wat je kunt plukken. 

Verkoopkastje

Op de verkooptafel worden elke woensdag & zaterdag|zondag producten uit de tuin aangeboden die volop aanwezig zijn. We verkopen ook honing, jam, mosterd, perenstroop, zakjes zaden uit eigen pluktuin en meer. Als het weer het toelaat staat het kastje er ook op andere momenten! 

20240317_141139.jpg
20230603_134841.jpg

Abonnement bij de pluktuin

Wij hebben voor seizoen 2024 een wachtlijst en op dit moment is er helaas geen ruimte meer voor nieuwe abonnees. 

Er is wel een bloemenpluktuin voor niet-leden. 
En er zijn allerlei activiteiten te doen in de Pluktuin. Wil je daarvan op de hoogte blijven dan schrijven we je graag in voor de nieuwsbrief. 
 

bottom of page